Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstoupení od smlouvy s Fa Centropol - BLIK

Od: karoka odpovědí: 1 změna:

Taktéž jsem udělal blbost a nechal jsem se přesvětšit o výhodnosti dodavatele elektrické energie od Fa Centropol - BLIK. Tuto smlouvu jsem podepsal v měsíci květnu a tudíž je již měsíc pryč k vypovězení do jednoho měsíce, ale chtěl bych vědět když požádám o vypovězení této smlouvy nyní jestli mně můžou postihovat nějakou sankcí a jak bych to měl nejlépe udělat. Do současné doby nemám tuto smlouvu potvrzenou o převodu od E-onu dle vyjádření Centropolu- Blik by mělo být až do třech měsíců.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

stepi*
hodnocení

0x

Dobrý den,

je potřeba se podívat do Vaší smlouvy, kde máte napsáno možnosti odstoupení od smlouvy. Většinou se má za to, poku není uvedeno jinak ve smlouvě, že tyto firmy, které mají za úkol dávat do Vaší domácnosti, společnosti plyn, vodu, elektrickou energii, tak je u nich závazek na dobu minimálně 12 měsíců.

Chtělo by se podívat do smlouvy na podmínky, zda je vůbec možné pod sankcí a pod jakou odstoupit do 12- ti měsíců.

Nicméně jak říkám, bude to asi tak, že odstoupení od Vašeho nynějšího dodavatele bude až po 12-ti měscících.

Hezký den

Petr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]