Přesně tak, kupuji jak velkou, tak drobnou. Na chleba stačí malá cibulka. Jestli máte načatou cibuli, dejte do ledničky, ale hlavně dbejte, at zamezíte přístup vzduchu na řeznou plochu, dál do mikrotenu a dobře utáhnout. Na vzduchu se mění některé její látky v jedované. Takto ošetřená vydrží několik dní, pak ji klidně použijete. I zapomenutá déle jak týden plesnivá nikdy nebyla.
Ano kupoval. vybírám dle potřeby pokud do foroty tak aby byli malé a taky velké . ALe ještě nikdy se nestalo aby zůstala. Cibulí sice nic nespravíš ,ale taky nepokazíš!
Přiznám se, že o škodlivosti látek vznikajících na načaté cibuli jsem dodnes netušil, možná proto jsem tak často otrávenej, cibuli mám rád ke všemu a tak často půlku nalezenou v lednici k něčemu slupnu. Sám ovšem nic jako skladování půlky cibule neznám, tu jednu větší nebo několik menších sdělám i jen do své jediné porce jídla, natož pokud vařím pro rodinu, to když v receptu píšou jednu cibuli, beru to jako jedno balení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.