Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Viadrus A3C Tricestny ventil

Od: imothep® odpovědí: 5 změna:
Zdravim.Vlastním kotel viadrus a3c a mel bych dotaz na vlastníky tohoto kotle.jaky máte nainstalovaný tricestny ventil se servopohonem.Jestli přesně ten co je v návodu nebo nějakou jinou levnější variantu.Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kotlu je jedno, aký je tam trojcestný ventil. Jedinou podmienkou je, aby bol kompatibilné elektrické napájanie servopohonu ventilu.

hodnocení

Ano to mi je jasne.A právě proto se ptám kdo ma jaky ventil.Urcite bude elektronika kotle spolupracovat i s jinýma ventilama nez jsou v návodu.

hodnocení

0x
Kotli to je jedno jaký ventily jsou v systému. Na předehřevu zpátečky stačí termostatický, bez elektriky.
hodnocení

Me jde ale o prepinani mezi ohrevem bojleru a topeni.
Tak na to stačí nějaký běžný trojcestný ventil. Ten ventil vlastně řídí termostat v bojleru. Já tam mám nějaký takový. bola.cz/... funguje spolehlivě už asi deset let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]