Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kapající bojler přes ukazatel teploty

Od: haligast odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer, poradil by mě někdo z Vás ohledně bojleru? Je to bojler OKCE 100 a v místech kde je ukazatel teploty vody tak z tama zacala vytekat voda. Na fotce to jde vidět. Dá se to opravit nebo to je na kompletní výměnu? Díky za reakce
Kapající bojler přes ukazatel teploty

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A zespod nekape nic? 99% vyměnit

haligast
hodnocení

Ze spodku nic neteče

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, asi prorezla jímka teploměru, nebo je poškozen plášť - neopravitelné, nutná výměna.

hodnocení

0x

bojler je po smrti vyměnit

hodnocení

0x
To prorezlo nahoře, to je na vyhození. Taky mi tak jeden bojler odešel. Prakticky výrobní vada, někde tam chyběl smalt, nejspíš u toho plechového háku, za který nádobu věší (není vidět, je zapěněný pod horním deklem), nebo v horním sváru. Pokud to tedy není kondenzace na celé ploše zvenčí. Ale to by musel být studený bojler v teplé koupelně.
Žít na pustém ostrově, osekám izolaci, vyvařím prorezlé místo a další roky to bude fungovat. jinak to ale smysl nemá.

josef94
hodnocení

0x

Bude to někde prorezlé. Řešil jsem tohle u sebe zhruba před rokem. Obal bojleru jsem rozřízl, našel díru, zavařil a znovu zabalil do izolace. Taková prasárna ale jako nouzovka to fungovalo. Ale samozřejmě jsem hned nový bojler objednal a vyměnil po 3 měsících..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]