Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Slyšel jsem , že sušička sráží oděvy až o číslo , to bych chtěl právě využít a nechat si zmenšit pár kouskú prádla , mikiny a trička , jak nastavit sušičku pro sušení , aby toto bylo nejučinější
děkuji
Jarin
Utěch triček triček to mám tak, že když je v létě věším, tak je vlhké vytřepu a ona pak i natažená hmotností vlhkostí uschnou mírně protažená. Některá trika mají obzváštní chuť se zkracovat, tahleta mokrá ještě silou natahuji, než je pověsím, aby se pěkně prodloužila. V sušičce trika dostanou tvar daný pnutím vláken, což fakt často znamená zkrácení. Měl jsem i bílá trika z Kiku, která jsem měl před vypráním do půl zadku a po vyprání po pupek a široká tak, že by se do nich vedle mě vešla i manželka. Ta nepomohlo ani natahovat.
tomkk: a už jste se tedy rozhodl, jak to je?
"Sušičky používáme přes 20 let a nic takového nepozoruji."
"když je v létě věším, tak je vlhké vytřepu"
Sušičky používáte, ale jen někdy a na některé prádlo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.