Nejste přihlášen/a.
Je prosím horní frézka to pravé, jak vytvořit v hranolu drážku pro profil na LED pásek? Chtěl bych mít ze stran postele "V" drážku pro noční svícení se senzorem pohybu. Hranol má 115mm, drážku bych chtěl někde ve spodní části, dejme tomu 20mm od spodní hrany. Co jsem pochopil, tak na to potřebuju minimálně 2 nástavce, prvním udělám úzkou drážku, kterou pak zkosím dalším nástavcem.
Díky za rady
Přemýšlím o dvou verzích, viz. obrázek. Pod tím bude čelo šuplíku tak nevím, jak to bude vypadat když na to bude svítit světlo, druhá varianta mi přijde lepší. Nemám moc podmínky na naklonění hranolu no a něco, čím bych ho v té poloze udržel.
Co se vám zdá lepší? Jakou stopkovou frézu byste volil?
Jasný, mám to nějak proběhnutý, chtěl bych spíš, aby to bylo vestavěný, ne přísazený. No dám si s tím práci a něco vymyslím
díky
Tú B variantu spravíte válcovou frézkou, s tým,že celú frézku nakloníte a budete ťahať podľa dorazu.
Úplně netuším, jak by měl frézku naklonit, horní frézky nic takového neumí, ale pokud by sehnal velkou špičatou stopkovou frézu 90°, tak nemusí nic naklánět (záleží, jak je ten pásek široký).
Myslíte, že je dobrý nápad ten senzor pohybu? Jestli tomu dobře rozumím, když se ve spánku pohnete světlo se rozsvítí a může vás to probuddit.
led pásek bude teplý, skoro oranžový, 1800K + bude svítit dolů tak si myslím, že nikoho neprobudí
senzor pohybu jsem napsal špatně, bude to infra senzor zabudovaný ve skříňce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.