Nejste přihlášen/a.
No mám, ale už bychom se chtěli osamostatnit. Rodič už nepobírá, protože mi je 18 let a beru ho na sebe. Celkem mám kolem 13 000 korun + pokud se najde brigáda tak asi na podporu není možné dosáhnout zřejmě. ale ještě kámoš přispěje páč to byl jeho nápad že bychom bydleli spolu.
A kolik máš v kapse peněz a kde chceš bydlet?
Já jen že potřebuješ řekněme třeba klidně 40 nebo i víc klacků A nějak prokázat příjem, aby ti někdo pronajal byt, neboli přenechal několikamilionovou hodnotu...
Občas to na mě někdo zkouší s tím že má jenom 20, no tak se vesele zasměju a pošlu ho, ať jde více pracovat...
Pardon, že neodpovídám na tvou otázku na co máš nárok, Ale pravděpodobně budeš potřebovat našetřit nějaké koruny na začátek, úřad by ti zaplatil kauci jen v případě, že by jsi šel z ubytovny a rodiče neměli vyživovací povinnost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.