Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vodoměr?

Od: lui* odpovědí: 3 změna:

Potřebuji vyměnit podružné vodoměry v domě za lepší a kvalitnější než mám momentálně nainstalovány. Na trhu jich je spousta, od různých výrobců. Nevíte někdo, nebo nemáte nějaké osobní zkušenosti, dobré nebo špatné, s různými typy a výrobci vodoměrů?

Děkuji za rady a zkušenosti.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

na panelácích se v tisícíh užívají Enbra,ale myslím, že to je úplně jedno, činnost vodoměru ovlivňuje kvalita vody a dále předepsané 4leté výměny nebo repase, pokud se toto nedějě (výměna po 4r nebo repas, může být i ze zlata a může se horšit kvalita měření) Prostě jsou cejchovány na 4 roky (co tedy vím já) a pak už není výsledek měření zaručený výrobcem, tím jsou ktytí. Alespoň takhle to fungovalo na našem spol. vlastníků bytů.

lui*
hodnocení

Dík za tip. Snad se najde ještě někdo další, kdo poradí.

Já koupil 10 ks. nějakých výprodejních, a jeden kus už teď po roce činnnosti přestal počítat. Tak jsem nějak ztratil důvěru k těm ostatním.

mkat*
hodnocení

0x

Neviem ako u vas ale na Slovensku je platny vodomer len ten ktory zamontuju vodarne,alebo Bytove druzstvo(asi spolocne s vodarnami).A musia ich mat vsetcia uzivatelia bytovky,az nie tak su len pre vasu informaciu(na okrasu).Platit vodne sa neda podla svojich meracov.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]