Nejste přihlášen/a.
zateklo mi do bytu střechou, nemám absolutně páru kolik si mám nachystat peněz na opravu / svépomocí / - poradíte zhruba náklady prosím?
koupelna strop 3x3 metry - nutné použít něco jako eternal in a pak výmalbu do vlhkých prostor
kuchyně strop 3x5 metrů - oškrabat, omítnout + výmalba
pokoj - oprava díry ve stropu cca 10x10 cm, hloubka 8cm - vyzdít / silikon vypadnul / zamalovat
díky díky
k vaší doplněné odpovědi : pokud nechápete dotaz, není třeba se za každou cenu vyjadřovat - jako neználek jsem tu pro obyčejnou radu, někdo možná řešil něco podbného a představu má - já zde uvádím metry ploch a rozsah poškození, protože netuším, kolik barvy, kolik tmelu, kolik malty .. kolik čeho nakoupit. Odpověď níže mi alespoň trochu pomohla, z Vás nic kludného nevypadlo, přeji pěkný den
@boban - dává mi smysl reagovat jen na Vaši odpověď, tedy se omlouvám a doplňuji - toto z dotazu opravdu nevyplývá, omlouvám se a doplňuji - jedná se o panelový byt v posledním patře, k zatečení došlo právě z důvodu opravy na střeše a následného zateplení střechy - stojatá voda na střeše za x let tedy v průběhu oprav spárami protekla do bytu - po opravě se toto již stávat nebude, nyní je už vše vyschlé, pouze zůstaly fleky a nebo odlupující se omítka stropu - v koupelně je sádrokarton, ostatní je panel. Materiál pouze ten stavební, nářadí neřeším.
může to být částka 3000- 30000,- podle toho, jaký je skutečný rozsah škod... - ne vždy to končí oškrabáním jedné stěny a zamalováním válečkem
Pokud to bude řešit pojišťovna, mají na to výpočtové tabulky a likvidátora, který vám to všechno vysvětlí... - a jestli vám jde o korunu, tak škrabat s opatrností a vymalovat akční barvou - šikovný člověk to dá za náklady 1000,-Kč třeba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.