Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má tenhle barel od Dobré vody 18 l nějaké využití?

Od: pet odpovědí: 11 změna:

? Čemu se to dá použít nebo jenom do sběru?

To víčko je nějaké speciální takže se to ani nedá asi běžně uzavřít

Má tenhle barel od Dobré vody 18 l nějaké využití?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tm
hodnocení

1x
Také jich mám pár schovanych. Uděláte pár malých děr a máte samozavlažovací vak zadarmo. Nebo ten květináč

km
hodnocení

0x

a co byste chtěl jiného s 20 let starým plesnivým barelem zevnitř a zmazaným od hoven z venku dělat?

pet
hodnocení

Klídek, datum na něm je 2021 Tak nevím kdepak jsi vzal 20 let a špinavý je od hlíny.

Ja s ním nechci zatím nic dělat ale pokud by se k tomu sehnalo nějaký víčko tak by mohl sloužit na uskladnění vody (Kterou připravuji v 5 litrových).

trtr
Třeba na moč? Ne pokud je v takovém stavu, tak snad ani do plastu, ale rovnou směr komunální odpad.
km

omlouvám se, s tím věkem jsem se spletl, zmátl mě ten design etikety

na vodu doporučuji něco takového: unihobby.cz/...
ten kohoutek je praktický
vodu přechovávat v chladu a temnu, po použití nechat barel vyschnout

km

tedy pokud se bavíme o vodě pitné. jestli s tím ale chcete zalévat kytky, tak by tenhle barel posloužil dobře

hodnocení

0x
Můžete to seříznout a použít jako minipařeniště.

Seřízla jsem dno i hrdlo a nasadila jsem to na malou sazeničku, kterou jsem potřebovala ochránit.

hodnocení

0x
Demižón. Zátku vymeniť za gumovú s prebublávačom. Musel by byť ale čistý…
doplněno 27.01.25 15:50: Ak tam zachováte pôvodný rantl, môžete ho po vykvasení prípadne epesne nasadiť na výdajný stojan. :)
kvasil

Taky požívám občas na kvašení. Kvasná zátka a může si v klidu bublat :)

jawacek350
hodnocení

0x

Já bych ten barel nahoře říznul a narval do něj špinavé věci ze servisu auta jako olejové filtry, potřísněné hadry, apod... Pak to celé odevzdal do sběru. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]