Jak povolit nepristupnou matici u umyvadlove baterie
Od:tomas1odpovědí:20změna:
Jak mam odsroubovat matici, kdyz se k ni neda dostat, klic se nevejde a racna nejde nasadit, protoze je tam ta dlouha tyc se zavitem. Napadlo me leda ji nejak uriznout/zkratit tu tyc a pak nasadit racnu a povolit, ale uriznout ji taky neni jak, neda se tam vubec dostat a je zarezla...Napady? Jak na to? Potrebuji jen vymenit baterii, ale nenapadlo me ze to bude takovy orisek...
Minulej tejden sem sve teměř 2m 100kg tělo nasoukal do skřínky v kuchyni na dcery pronajatém bytě a za pomoci malé goly a prodlouženýho oříšku č.9 to vytočil a proved výměnu baterie Počítej stim že díra pro baterii múze bejt za ta léta kapku vyhnilá a je dobré mít po ruce připravenou nerezovou podložku a to 2ks Ja dával 60mm venkovní prúměr a 35mm vnitřní prúměr
Záleží na materiálu, někdy to tak zrezne, že se to ukroutí skoro samo, ale pokud je ta zavitovka netknutá korozí, spíš by vyrval kus desky. Ale takovou zase není problém vyšroubovat.
Já na ně většinou používám speciální klíč, který jsem koupil levně na allegru. Já to trubka, která má vyměnitelné hlavy, je jich asi 5 na různé velikosti matek. Bohatě to stačí i na profesionální použití. Ale pokud nemáte golu s dlouhým ořechem, kterou to povolíte, určitě si ji kupte. Nejlépe několik různých. Na podobné věci musíte být připraven...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.