Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parní mop -zkušenost s ním

Od: hanika* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den chci si pořídit parní mop,mam v byte jen drevene podlahy a zda se mi ze by byl na uklid nejvhodnejsi.Chtela jsem se zeptat jestli s timto pristrojem mate nekdo zkusenost jestli opravdu funguje,a take jestli je rozdil mezi levnymi a drahymi? dekuji a preji hezky slunickovy*slunce* den

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vpravo nahore kouzelne policko "hledat"

#parni+mop

S pozdravem Adam.

doplněno 04.07.10 15:16:

Od vsech i mimo tento server se dozvite ze s tim cistili mozne i nemozne a vysledek temer vzdy nulovy...

A pokud vam neni teplo a trosicku popremyslite, hadejte co udela para s drevem, a pare je jedno ze je na tom specialni lak proti vode...

Ja uz chodil po plovouce timhle "blbcem" znicene u znameho...

hanika*
hodnocení

Dobry den dekuji za radu ale ja nejdrive hledala delam to vzdy nez vlozim nejakou otazku,vypadli me tri jiz zodpovezene otazky ale jaksi jsem se z techto odpovedi nedozvedela co jsem chtela.Nicmene vam dekuji

jjh

Parní mop je akorát chytačka na blbý lidi.Pouští vám páru do hadru a ten je za chvíli celý černý od špíny,jak s tím vytíráte.Takže nezbyde nic jiného,než hadr neboli mop sundat a vymáchat.Neboli je to to samé jako obyčejné vytírání.Lepší je parní vysavač,ten páru vypouští a pak ji zase nasává špinavou zpátky.*zed*Parní mop je prostě pro napálení lidí.

rdr

parní vysavač kupovat jen se samočinným doplnováním vody do kotle.Když si kotel sám nedoplnuje vodu,tak se dlouho čeká,než se začne dělat pára a je to na mrtvici:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]