Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fasádní barva - jak ji vybrat podle domu

Od: sabrina® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, hledám (marně*nevi*) na netu stránky- kde by se dalo vložit foto domu a měnit na něm barvu fasády ...nevím, jestli mi rozumíte*uf*, ale mám vybranou barvu na fasádu a nevím , jestli se zrovna tato barva na náš dům hodí...chtěla bych to vidět v reálu a vyzkoušet různé možnosti...*slunce*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Také to po mně chtěla manželka, já jsem zrovna měl nainstalovaný PhotoImpression, tak jsem z fotky vybral to, co se mělo měnit, do nové vrstvy a v té to přebarvoval. Mělo by to jít snad v každém grafickém programu, který umí vrstvy.

doplněno 04.07.10 11:36:

Sabrino, jen tak na okraj, mnoho lidí přeskočí tuto otázku, protože myslí na fasádní barvu. A ono jde spíše o nějaký (grafický) program...

ladislavtikal*
hodnocení

0x

dobry den to jde v kazdem programu na upravu fotek jako adobe atd

hodnocení

Děkuji za rady, ale nějak mi to v progr. na úpravu fotek nejde, neumím s tím pracovat*ee*. Hledám spíš str. jako je např. toto ccc klinkercentrum.cz/... - ale kam jde vložit vlastní foto...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]