Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hledám (marně) na netu stránky- kde by se dalo vložit foto domu a měnit na něm barvu fasády ...nevím, jestli mi rozumíte
, ale mám vybranou barvu na fasádu a nevím , jestli se zrovna tato barva na náš dům hodí...chtěla bych to vidět v reálu a vyzkoušet různé možnosti...
Také to po mně chtěla manželka, já jsem zrovna měl nainstalovaný PhotoImpression, tak jsem z fotky vybral to, co se mělo měnit, do nové vrstvy a v té to přebarvoval. Mělo by to jít snad v každém grafickém programu, který umí vrstvy.
doplněno 04.07.10 11:36:Sabrino, jen tak na okraj, mnoho lidí přeskočí tuto otázku, protože myslí na fasádní barvu. A ono jde spíše o nějaký (grafický) program...
Děkuji za rady, ale nějak mi to v progr. na úpravu fotek nejde, neumím s tím pracovat. Hledám spíš str. jako je např. toto ccc klinkercentrum.cz/... - ale kam jde vložit vlastní foto...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.