Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.Vlastním řadovou garáž a mám psanou eletriku na sebe,kde mám pod sebou 10 lidí,ale sestra,která má také svou garáž mi neplatí.Má opatrovníka a ten nechápe,když jsem se ho ptala jestli a komu platí el.tak na mě koukala jak nevím na co.Že musí za garáž el. taky platit.Odstřihnout ji nemůžu,protože by nešla el.nikomu.Můžete mi prosím někdo poradit?Jak to řešit a co musím dát opatrovníkovi nějaký dokument,že to platím já.Snad jsem to napsala k pochopení.Děkuji za slušné odpovědi a rady.
Ustříhnout a platit jen za sebe. Ostaní budou brumlat, ale ono je to přejde. Ono je to neplacení nejde pořád tolerovat. U nás taky brmlali a přešlo je. Již ji nemají a je klid.
přesně tak...ono furt nic nejde nejde, nechápe se a nerozumí...ale v momentě kdy se odstřihnou tak začnou hodně rychle všechno chápat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.