Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahraniční prací prášky

Od: udo5® odpovědí: 7 změna:

Zaptám se hospodyněk : Jaké máte zkušenosti se zahraničními pracími PRÁŠKY ne gely a nebo kapsle . Jenom příklad :Dash,Klee, Weiser rise a podobně . Můžete nejaké dporučit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já už poněkolikáté objednávám velké balení německých prášku na praní, podle ceny, z on line obchodu. Objednávám je proto, že velké balení nemusím táhat, přivezou mí ho. Teď mám nějaký Wasche Meinster u/..., oxi. Ty minulé nepamatuji, už je to dost dávno, ale vždycky jsem byla spokojená.

paveldvorak
hodnocení

1x

10kg prášek za 167 Kč v řetězci MERE

hodnocení

Díky za odpověd ale 10kg za 167 Kč , s toho bych měl strach , aspoň tedy já.

Z 90% používáme nejlevnější prášky z týhle cenový kategorie a ... Prostě je používáme, nic se neděje:)

zirafka
hodnocení

1x

Kamarádka mi přivezla z Německa prací gel Persil, ale nevidím rozdíl mezi tímto a koupeným u nás. Můj názor.

Píše že:
ne gely nebo kapsle.

hodnocení

0x

Lepší jsou gely, protože nezachovávají zbytky fosfátů v prádle. Někdy se ani při máchání nevyplaví a můžou na těle působit alergické reakce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]