Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit tuto podlahu?

Od: rv® odpovědí: 5 změna:
Vlysky jako nášlapná vrstva, tzv. jespilky, už vizuálně doslouzily a místy i vržou. Jinak s podlahou nejsou žádné problémy. Stáří cca 45 let, pod tím je kuchyně. Nejradši bych dal pryč jen ty vlysky a vyměnil je za laminát nebo vinyl. Bez nutnosti sahat do skvarove vrstvy. Co mám čekat pod označením hrubá palubka? To budou dřevěné fosny na polštářích? Podlaha se ani nehne. Nepruží . Nechce se mi to celé rozebrat.
Jak opravit tuto podlahu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Odstranit vlyskovou podlahu a dát laminát je krok z bláta do louže.

hodnocení

0x

Bez problémů zrušte vlysky, a nechte položit cokoli jiného. Firma si poradí, případně vám navrhne co použít nejlépe.

km
hodnocení

0x
Take je varianta nic neodstranovat a pridat dalsi vrstvu.
ooo

Taky bych to takto udělal.

V paneláku tak mám upravené všechny podlahy. Plovoučku nebo vinil a pod to izolaci z mironelu.

krtek6
hodnocení

0x

odstranit všechno až na škváru, vyrovnat, srovnat, pak 2 vrstvy krížem OSB v celkové tloušťce aspoň 36mm (2x18) a na to plouvoučku...kdyby někdo chtěl vinyl, tak místo horní vrstvy OSB dát hladkou Durelis desku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]