Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chci se zeptat jak řešíte v novém bytě stěhování nábytku když bydlíte třeba sami a chcete přestěhovat kus nábytku tak aby se vám nepoškodila podlaha?Našel jsem na netu transportní vozíky viz odkaz jestli to něco unese a taky jestli to vydrží něco? b2bpartner.cz/... Děkuji za info a rady
Já tímto způsobem také. Když to nešlo v podřepu, tak jsem se opřela zády o skříň a pozadu došoupala až téměř na místo určení. A být bosý.
Zdravím,
rudlik s gumovými koly poslouží docela dobře. Ale v bytě to nebude asi praktické ho vlastnit. Ty stěhovací plošiny, vzhledem k ceně by stáli za zkoušku.
Nebo na jednorázovou akci přesunu nábyku pozvat nějaké přátele? Někdy poslouží i soused/sousedka záleží na tom jaké máte možnosti...
No hlavně nechci nikoho otravovat,takže raději zvolím si něco koupit co je na odkaze max do 150 kg nebo do 200 kg na prázdné skríně nebo stůl,komodu a tak na občasné menší stěhování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.