Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pruhy na matraci po měsíci

Od: dmnk odpovědí: 19 změna:
Dobrý den,
koupil jsem u známé firmy matraci za 13 000 a po měsíci používání se na ni vytvořili pruhy - nejsou v části kde mám nohy. Tvrdost matrace je 3, mám váhu cca 90, takže zde nemůže být problém. Je toto normální, že matrace po měsíci takto vypadá?

Pruhy na matraci po měsíci

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Obtisk roštu.

Na kolik váhy je ta matrace?

Ale mám dojem, že máte matraci jedna strana 2 a druhá 3 tvrdost, a ten obtisk je na dvojce.

Dejte link na tu matraci.

No tak jak sem si myslel 2 a 3

dmnk

jedna strana je 2/3 a druhá 4

re4zon
hodnocení

1x
Vzdyt to vypada, ze se jen relief matrace obtisknul na potah..

hodnocení

1x
Je to v pohodě. Potah se zatlačil do mezer v matrací. Není to na závadu.

hujerbratr
hodnocení

1x

No ale nezlob se, nikde v odkazu na matračku nevidím tu cenu 13000 Kč? (Je stejná?) V odkazu je něco přes 5 !

km
hodnocení

0x

ne, není to normální. pokud se vám tam nějakým způsobem něco neobtisklo, klidně reklamujte.

jk2021

Osobně si to nemyslím... záleží na typu konstrukce matrace, o němž od tazatele nic nevíme a vytlačené pruhy/prohlubně budou logicky nejspíše hranice jednotlivých sekcí výplně.

km

mě přijde, že je to zabarvené, nebo mokré

dmnk

pěnová matrace to je

mokré to není

jk2021

Pěnová, je pořád málo informací (existuje jich spousta druhů), aby se z toho dalo něco usoudit.

dmnk
jk2021

Důvod pruhů na povrchu matrace je jasně vidět na obrázku jejího vnitřku.

dmnk

díky...předpokládám tedy, že se jedna o zcela normální reakci...

km

teď jsem zmaten, jde o ty pruhy (diagonální prošívání i příčné zvlnění – to je v pořádku) a nebo ty kruhy (ty jsou divné – je to tedy zabarvení)?

jk2021

S největší pravděpodobností ano, případně by to mohlo ještě být i tím roštem pod matrací, jak píše rádce níže.

jk2021

km: zabarvení ne, nejspíše prostě logo výrobce či jiné podobné označení - na fotu je rozeznatelné písmo, i když nelze nic přečíst.

dmnk

Ty kruhy jsou určitě v pořádku, je to značka toho potahu nebo tak.

Co se týče těch pruhů...ty šikmé tam byly od začátku, nově se tam však objevují ty ze strany na stranu - asi výsledek tlaku potahu matrace na matraci samotnou při ležení viz obrázek - reakce jk2021

dmnk
hodnocení

Tak jsem si sundal chránič matrace a nandal jen povlečení. No, přes obal matrace je cítit nerovnost. Jak kdyby tam byly pružiny co tlačí do těla.
Došlo mi,že stejná matrace (byť je to 90ka a ne 140ka) co mají vystavenou nic podobného nemá a to tam na ni sedají měsíce mraky lidí. Ani moje stará matrace se takto nevepsala do obalu. Něco tu nehraje.

hodnocení

0x
Spojit se s firmou kde ste jí koupil
Sdělit proč či co vám na výrobku vadí
Po dohodě s nima zaslat k reklamaci
A vyčkat jak to dopadne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]