Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rez na tričku

Od: ilunka odpovědí: 3 změna:

Potřebovala bych radu, jak dostat rez z trička.. Mám na něm pár teček, když se mi otřelo o topení a nevím, co s tím:( Děkujiiii

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

clarrisa11
hodnocení

0x

Zkus se podívat na odpovědi zde

poradte.cz/...

raadek*
Opišu vam ilunko recept z navodu k pračce. Rez - Použijte kyselinu šťavelovou rozpustenou v horke vode nebo odstraňovač rzi za studena. U starych rezovych skvrn si počínejte opatrne, protoze celulozova struktura je již poškozena a tkanina ma tendenci k děravění. R.

binka*
hodnocení

0x

Jednoduchá otázka, jednoduchá odpověď - použijte kyselinu citronovou, koupíte v každé drogerii. Tričko namočit, vetřít na skvrnu trošku prášku, vymáchat , vyprat. Pokaždé mi to pomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]