Nejste přihlášen/a.
Pákovka k umyvadlu u pračky nikdy i nová nefungovala dobře,teď už cicourkuje jen a instelatér mi navrhnul,ať si teda vyberu sama a koupím a on mi to vymění.
Co říkáte na tu s dvěma kohoutky v prodejně "šroubek" prý je nevedou :-o
Jenže, ono to není tak jednoduché,mám tu přípojky 2 x,takže počkám,co mi poradíte,děkuji
Perlátor bych mohla zvládnout sama - možná...ostatní,jak radíte,díky
Mám ještě jedno umyvadlo v koupelně a proud je normální,takže?
1. vždy kupujte do převlečných matic při motáži pákovky těsnění se sítky! Jinak nečistota proletí a zničí kartuši, která k vůli tomu nedovře vodu.
2. Pokud rozhoduje cena, kupte značku Novaservis CZ.
U pákovky rozjoduje jen rozteč. Klidně tn bastl za ní ponechte. Průtok moc neovlivní.
Pokud tomu trochu chápu,tak to zmíněné těsnění není součástí nové baterie,tzn.že si mám vybrat, jak tu baterii,tak i to těsnění s převlečnými maticemi jsou součástí či zvlášť.je to 10 rozteč
Za další rozhodně u těchto instalací preferuji kvalitu výrobku,stalo se mi,že nějaká malá prodejna vodo prodávala spršky a po krátkém používání, ta se přetrhla v bílém platovém závitu a kdybych nebyla doma,byla by to záplava bytu i pode mnou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.