Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavače:1vybitá baterie 2.tyčky se vysouvají

Od: vys odpovědí: 7 změna:

Kvůli tomu,že mi autorizovaný servis De longhi napsal,že vybitá baterie není součástí opravy.:(

koupila jsem si nový el vysavač přes Allegro síťový..Nestojí za moc,ale má 10m šnůru,což je ok jediné.Avšak tyčky se pohybem tam/zpět vysouvají během vysávání.Myslela jsem si,že bych to přilepila vteřinovým lepidlem napevno..Co mi poradíte?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dejte foto toho vysavače, nebo odkaz koupě.
Ale většinou se ty teleskopické aretuji v příslušné poloze pootočením.
Ale já bych poradil emerickou lepící pásku, slepí vše a i loďku si s ní můžete postavit.
vys
hodnocení

Děkuji vám zde :

Vysavače:1vybitá baterie 2.tyčky se vysouvají
Nemůžete ten vysavač vyfotit celý, ne jenom část.
Nebo dejte aspoň odkaz kde jste ho kupovala.
vys
hodnocení

Vysavač Aspiron z webu zmizel,nedohledatelný,posílám, jak to během vysávání uvnitř tyček cvaká tam-zpět,zkracuje se to na minimum,takže je to pro trpaslíky.Popište mi,kde koupit tu am.pásku.prosím

vys
18.01.25 16:50
hodnocení

Vysavače:1vybitá baterie 2.tyčky se vysouvají #2

hodnocení

2x

Toto je ten vysavač?

amazon.de/...

Pokud se dívám pořádně, tak to označené červeně, je tlačítko pro aretaci té tyčky (rukojeti)

Podíval bych se dovnitř jestli to není v tom otvoru polámaný nebo nějak vykřivený a nepujde zpravit.

No pokud se nedá opravit, a chcete jí jen v jedné poloze, tak na prasáka provrtat dirku a šroubkem zajistit, (zelená šipka).

Jo a tou americkou lepící páskou sem myslel tohle. Najdete v každém železářství (kauflandu, drogérce)

heureka.cz/...

doplněno 19.01.25 00:41:

spravit.*hi*

Vysavače:1vybitá baterie 2.tyčky se vysouvají #3
vys
hodnocení

No,to je ale nadělení/vztek,ten vysavač je úplně nový ...vše rychle koupené,dodané bez papírů jen smsky jsem si ani nemyslela,že je to takový krám na zavazení.Na poprve už jsem se u toho shýbala/krčila,aby se muselo přizpůsovovat poloze vysávání a to mám střední výšku,a vysoký by u toho vysávání plazil,díky zkusím s tou am.páskou a pak ...:-/ Fajn,že jste se znovu ozval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]