Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám dotaz na případné profíky zde v poradně.
Kolik křídel posuvných dveří v jaké šírce byste dali do vestavěné skříně o šířce 230cm. Skříň bude mít 4 části/moduly, ale nesouměrné. Nějak se s manželkou nemůžeme shodnout. :D Dokázal by někdo poradit? Děkuji
Jednoduchá otázka, složitější odpověď..
230 šířka, to vychází při dvou křídlech šířka nějakých 115 cm, tudíž stejně široká bude díra do skříně při plném otevření. Reálně to bude o něco málo méně.
Tři křídla, to vychází nějakých 75 cm díra při otevření, většinou to stačí.
No a u čtyř křídel když se všechno šoupne ke straně bude díra něco přes metr. Asi bych nedělal různě široký dveře podle modulů, bude to vypadat všelijak.
Jaké máte doma návrhy?
Na to je odborník. Přijde změří, uděla návrh na počítači, vysvětlí proč a vy si vyberete co nemusíe vůbec mít. Vyberete materiál a dohodnete cenu a termín. Když se vám to nebude líbit, poděkujete a vyprovodíte ho. Já jsem si kdysi nechávala dělat skříň, měla jsem hluboko do kapsy a chtěla jsem, ať se tváří, že tam není. Takže bílá, na 190 šíři mám dvoje dveře a dva boky. Záda, podlahu a strop ne, tam mám koberec a tapetu. Ale je hlubší, nechtěla jsem ať kabátům lezou ven rukávy, bylo dost místa. Dá se dohodnout cokoliv,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.