Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr sedacího vaku

Od: tomas123 odpovědí: 4 změna:
Zdravíčko, chtěl bych si koupit nějaký vetší sedací vak. V černé nebo šedé barvě. Máte někdo nějaký se kterým jste i po delší době spokojeni? Děkuji moc za případné odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

1x

Měl jsem ho jen půjčený a rychle zas vrátil.Objemný,nepohodlný,blbě se z toho po pár pivech vztává,měl jsem strach abych to nepropálil cigaretou...Nevím jak,ale jednou jsem v tom usnul a pak jsem se týden nemohl pohnout.Už nikdy více.

Ale pořídil jsem si relaxační polohovací křeslo i s držákem na stoleček a to je pohodička v důchodu.Jen tu babu k tomu nějak nedodali *bum* .

Výběr sedacího vaku

hodnocení

0x
Považuji to za takový úlet, který člověk koupí a poměrně brzy se toho zase zbaví. Měli jsme (kluci si přáli) dva plněné kuličkami polystyrenu a sesedlo se to už asi po roce (samozřejmě záleží na hmotnosti użivatele). Po necelých dvou letech už to bylo tak prázdné, že jsem dokoupil velký pytel kuliček a vaky doplnil. Ale poměrně brzy jsme je pak zrušili úplně. Je to spíš zajímavé, než praktické.

futra
hodnocení

0x
Máme dva velké.Už jsem je několikrát doplňovala ,ale pořád se sesedávají.Dcera usedá stylem hrc .Jeden je se snímatelným pracím obalem a má menší otvor pro dosypávání ,druhý je pouze z nějaké otíratelné látky a má větší dosypávací otvor.Otírání vlhkým hadříkem u něho moc nepomáhá. Nyní už se po asi roce a půl u toho druhého dosti látka ztenčila a je pod ním polystyrenový prášek. Má dospělá nemocná dcera na něm leží celé dopoledne.Jí vak vyhovuje.Mě ne.

hodnocení

0x

U nás to měli jen děti před televizí. Takže nic moc. Jinak berte jen se sundavacím obalem, at to můžete vyprat. Pokud možno i voděodolný

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]