Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zůstal pant na futrech

Od: paul odpovědí: 4 změna:
Dobrý den prosím o radu ulomil jse mi spodní pant a zůstal na futrech problém je ten že je nejspíš přirezlí pokoušel jsem se ho sundat abych mohl koupit novy ale nejde ven protačí se i s tím kolíčkem na kterém je nasazen futra mají panty jako ty panelákové nějaká ráda co s tím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nakapat WDčko, nebo jiný uvolňovač a dvě hodiny to zkusit znova. Do štěrbiny pak třeba natlačit plochý šroubovák a páčit.

jirib
hodnocení

0x
Asi nové dveře,s vaší šikovností zavolejte šikovného souseda nebo hodinového manžela.

hodnocení

0x

Možností je více:

1. Majzlík, kladivo a pokusit se vyklepat čep za jeho hlavu.

2. Nahřát řádně letlampou a pak ad. 1

3. Navrtat zbytek pantu shora a pokusit se ho nějakým čepem shora přes navrtanou díru vytlouci.

Nové dveře je nesmysl, protože zatím není, na co je zavěsit.

PS: ... ulomil JSE mi ... A čeština trpí *alene*

hodnocení

0x

Tak na těch dveřích máš určitě ještě horní pant.

Ten můžeš vymontovat ze dveří a nebo aspoň přesně omeřit rozměry a pak podle toho koupit nový.

Jestli je pant zarezlý, tak tam zkus stříknout nějaké mazivo. Pak můžeš vršek ulomeného pantu chytnout kleštěma a kladivem ťukat do kleští až ten vršek z čepu srazíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]