Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hluk ve městě

Od: klaus® odpovědí: 7 změna:
Jaký je hluk ve městech příklad v Plzni okolo 13 hodiny?Podvečer ve větších městech a v ranních hodinách?Měří se to v decibelech,myslím.A co v Praze,Brně,Tachově.Na čem záleží?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

5x

:) "Jaký je hluk ve městech příklad v Plzni okolo 13 hodiny?" značný... ale zarohem už může být jen střední :)

"Podvečer ve větších městech a v ranních hodinách?" záleží z čeho hluk pochází zda z průmyslu nebo z dopravy a nebo z hospody

"A co v Praze,Brně,Tachově." tam to funguje stejně

"Na čem záleží?" na zdroji, typu a intenzitě

ttt
hodnocení

2x

na tohle se neda odpovedet, zalezi na mistu, vzdalenost od silnic/ulic. Jestli je to rovna silnice nebo se zatacka.. Do kopce.

Jezdi tam kaminony nebo osobni auta.

Kolik projede aut, jaka je vozovka, jestli je to na kopecku nebo v udoli.

Asi hlavni je na to misto se podivat v dobe nejhustci dopravy .. tj. pracovni dny cca 7-8 hodin rano.

hodnocení

0x

Vy sice nepotřebujete odpověď, ale prve jsem šel po chodníku vedle cesty, tak jsem si vzpomněl, jaký jsem měl rámus pod oknem dříve. Ale zašel jsem o dvě ulice vedle, do kavárny, tto byl klídek, to byla pohoda.

Na čem záleží?***na tom, kdo to měří a kde to měří.

K čemu Vám to je?

mnd®
hodnocení

0x

Hluk.Co je to hluk .?

Dřív jsem dokázal usnout u seřazovacího nádraží.Nyní bydlím u výpadovky na Svitavy ( hned vedle jsou koleje a občas houkající vlaky,protože se bourá a staví nové nádraží Kr.Pole a dělá se rekonstrukce trati ) - taky pohoda.Pak projde někdo po chodníku s kufrem na kolečkách a jsem vzteklej vzhůru - to je hluk.Hurá Itálie.

lisbet
hodnocení

0x

Na čem to záleží, Úžasná to otázka

záleží to na zdroji zvuku a na místě měření. Někde v centru města může být větší ticho v bytě než někde v divoký přírodě na kopci!

hodnocení

0x

Kupte si z Aliexpresu merac zvuku a namiesto kladenia nezmyselnych otazok si veci zmeriate v praxi, mozete si viest aj zosit, kde to budete zapisovat kazdych 10 minut, od rana do vecera.

lisbet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]