PVC-lexistuje na něj stěrka na dorovnání a pak vinyl?
Od:machodpovědí:6změna:
Dobrý den. Mohu poprosit o informaci. Stávající podlaha d PVC.Pevnè lepené. Je možné na tento povrch nějakou hmotu která vyrovná nerovnosti ...popřípadě i speciální samonivelační hmotu... Bez nutnosti strhat PVC? Děkují za odpověď
Ina cesta ako strhat stare PVC nie je, potom zbrusit lepidlo, aby ostal holy sudrzny beton, penetracia, nivelak.
Este mozete skusit natriet PVC adheznym mostikom, ale pridrznost nivelaku je otazna, skor to vidim na popraskanie a aj tak skoncite v bode jedna (trhat, brusit).
nejsem tady těch rádoby technik zastáncem, ale něco podobného jsem řešil. Bylo mi řečeno, že dneska existují speciální (čti drahé) nivelačky, které to přelijí a drží to...já šel standardní cestou a všechno jsem poctivě oškrábal...jednalo se o staré pvc v paneláku...kuchyň a chodba...stálo mě to asi 3 víkendy, hromadu bolavých ruk a zad a asi 8 špachtlí...protože nikdo v okolí neměl ten "strhávač"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.