Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holicí strojek Braun

Od: kolinak odpovědí: 5 změna:

Dosluhuje mi holicí strojek Braun, už několikátý, je z nejlevnějších, náhradní planžety k němu buď nejsou k sehnání nebo se vzhledem k ceně holicího strojku nevyplácí je kupovat (co na to ekologisti?).

Koukal jsem, kde koupit podobný (na síť, bez baterky), na internetu jsem našel jen tady

ab-com.cz/...

to je poněkud z ruky, objednávat se mi ho tam nechce.

Nevite někdo, kde by byl k mání v rozumném dojezdu (Kutná Hora, Poděbrady)?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Doporučuji e-shop https://www.holime.cz a koupil bych zase Braun - i když je nyní ve vlastnictví Procter&Gamble.

bramburka
hodnocení

0x

Dival jsi se na Mall.cz?

hodnocení

0x

Myslím, že lepší kvalitní za uváděnou cenu k dnešku nejsou jak zde. A mívají Braun S3 na Planeo často v akci + jak již uvedeno náhradní planžety na holime.cz (jednou ročně akce s doručením zdarma - nutno si hlídat).

kolinak
hodnocení

Děkuji za odkaz.

Tohle mi přišlo v letáku PLANEO od pondělka. Jen jsem zkoušel, jestli ještě nemají někde strojek bez baterek ještě levnější. Asi se s těmi baterkami smířím. Jestli je to ve vlastnictví Procter&Gamble, asi čistí sortiment.

:(

kolinak
hodnocení

Tak jsem si pro ten strojek dojel sem:

maps.app.goo.gl/...

890Kč (+30Kč jízdné), ještě jich tam pár mají, ale ne mezi holicími strojky, musel jsem se zeptat.

Ten strojek je větší a těžší než ty síťové série 1 co jsem měl dřív a plně mi vyhovovaly, taky má trojitou hlavu. Snad mi zase nějakou dobu vydrží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]