Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádcové. Měl bych dotaz k vyspádování sprchového koutu. Připravujeme sprchový kout o šířce cca 120cm, hloubce cca 90cm.
Řemeslník při přípravě vyspádoval pouze část, kde je umístěný žlábek. A cca druhá polovina sprch.koutu je v rovině. Prý se to tak u větších sprcháčů dělá. Mi se to moc nezdá a podle mě by měl být spád ze všech směrů do žlábku.
Mám pravdu já, řemeslník nebo se to dělá oběma způsoby? Je to případně výslovně uvedeno v nějakých stavebních předpisech a normách, na které bych se mohl případně odkázat a předložit to jako "neprůstřelný argument"?
Děkuji
Například můj odtokový kanálek má délku 100 cm ale není problém koupit 110 a klidně i 120 cm.
to co píšete a kreslíte o spádování nedává moc smysl, musíte to nakreslit tak, jak to nakreslil miso, aby bylo jasné jak to je, protože z toho vašeho nákresu to vypadá, že tam kde je čerchovaná čára je schůdek, což předpokládám že není (mimochodem nesedí ani poměr stran, který zmiňujete)
zedník to pravděpodobně udělal takto, protože to umístění žlábku není šťastné a asi se mu nechtělo moc přemýšlet
určitě bych chtěl mít vyspádovanou celou plochu sprcháče, je více způsobů jak se toto dá vyspádovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.