Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dveře na reklamaci

Od: jereth odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
pár měsíců zpět jsem si nechal udělat plastové vchodové dveře v rámci výměny oken. Záležitost docela drahá, jsem už bezradný. Po pár měsících se plast zvlnil kolem středního pantu viz. foto. Jde to cítit pri přejetí ruky nebo vidět na odrazu světla. Snažil jsem se reklamovat, jenže mě bylo řečeno, žádná vada = běžná věc.
Obracím se na Vás pro radu, opravdu oblast kolem pantu je nereklamovatelná? Popřípadě na koho se obrátit nebo jak celou věc řešit?
Posílám i reakci dodavatele oken. Děkuji za každou radu.

Dveře na reklamaci
Dveře na reklamaci #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav
hodnocení

2x

To vysvětlení sice trošku logiku má, ale to by znamenalo, že vnitřní kovová výztuha dobře nepasuje do plastových profilů a je tam moc velká vůle.

Já bych zkusil povolit pant na dveřích, jestli se to srovná, možná že po povolení všech šroubů a opětovném utažení si to sedne, pak bych zkusil poštelovat pant, jestli tam není nějaké pnutí.

martinkupka
hodnocení

1x

nesmyl. je to nějaký polský smějd není důvod k tomu aby se materiál prohýbal

tm
hodnocení

0x
Možná to vysvětlení dává smysl, ale co to značí, když se to prohne - nekvalitní materiál? Nevím... my nic takhle deformovaneho nemáme

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]