Dobrý den. Natřel jsem asi před 3 měsíci deskove radiatory. Byly zažloutlé. Použil jsem syntetickou barvu na radiatory. Dnes už jde na nich vidět ze jsou trochu zažloutlé oproti nové natrenym. Jak je to možné že tak rychle? Má někdo zkušenost?
Kterou syntetickou barvou jste radiátory natíral? Abych nedopadl stejně... ale může to být na dlouhou dobu konečný odstín...záleží i na výrobci, co "namíchal"
Problém je, že máte srovnání čerstvě a dříve natřených. Každá bílá barva na radiátory žloutne. Ale 3 měsíce je dost brzy. Čím a jak moc jste ji ředil? Na jakou maximální teplotu cca vyleze teplota radiátorů?
terew
Neředil jsem ničím. Teplotu otopné vody přesně nevím, ale nejde na něm udržet ruka, když to jede na plno.
Natíral jsem už hodně dávno industrolem a řekl bych, ze nic nezloutne... primalex jsem zavrhl už i u nátěrů na zeď. Het je belejsi než Polar už po prvním nátěru krásně kryje
Biela je u syntetiky tradične problém. Zatiaľ mi trochu zožltli všetky. Oproti tomu akrylové voďáky aj spreje sú biele ako z reklamy na Ariel aj po rokoch.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.