Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat chlupy z černé mikiny?

Od: arwi® odpovědí: 6 změna:
Po vyprání mám mikinu a tepláky obalené chlupy.Další vyprání nepomohlo, kartáčování nic moc.Poraďte prosím.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Samolepicí váleček (nebo prostě izolepu) jste zkoušela? Chlupy jsou z čeho? Kočka praní přežila? ;)
doplněno 08.01.25 15:28: Nedává moc smysl, aby se chlupy nevyplavily ani po druhém praní, leda by zůstávaly přímo v bubnu. Zkuste ho příště po dece vytřít/vymést/vysát.
08.01.25 15:07
hodnocení

Zkusím.
hodnocení

Prala jsem předtím psí deku.No potom jsem ještě prala jiné prádlo a nic a toto se objevilo až při praní černých tepláků a mikiny.Pro jistotu jsem vyčistila i filtr u pračky,ale nic v něm nebylo.

bramburka
hodnocení

2x

Nejlepsi by bylo, dat to do susicky! Treba ji maji sousede. A k tomu nejaky micek nebo hadrik, co sbira chlupy.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, zkuste stírat textil hrubou stranou navlhčené houbičky na nádobí (kterou potom zřejmě už vyhodíte). Zdravím!
doplněno 08.01.25 15:15: arwi - ono se to musí opakovat. Nemáte trpělivost.
hodnocení

To už jsem také zkoušela ale nic moc to nepomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]