Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit ohledně vedení elektroinstalace pro stropní osvětlení v panelovém bytě. Máte někdo zkušenost s vedením kabelu ve stávajícím husím krku, který je ve stropě, viz fotka. Jedním směrem jde původní hliníkový kabel, který se nedá vyndat. Druhým směrem vede prázdná část, do kterého jsem zkusmo vložil kabel příbližně o délce 187 cm, což odpovídá vzdálenosti ke stěně. Akorát ten krk není kolmo na svislou stěnu. Ten úhel uložení ve stropě se zdá, že směřuje na jiný husí krk, který je ve svisle stěně, viz fotka.
Nevíte, jestli ty husí krky jsou v panelu rovně (a tedy nevedou nejkratší možnou cestou ke svislé stěně)? Nevíte, jestli se potkává tento stropní husí krk s tím husím krkem ve svislé stěně?
Děkuji
Ještě jsem trochu doplnil fotku, aby ta linie byla patrnější.
já to měl na starym bytě ve stropě kolmo na zed a ve zdi k vypinači to šlo ze stropu šikmo k vypinači
další překvápko sem našel když sem hledal proč ten původní kabel nejde vytáhnout byl na několika místech nastřelenej hřebíkem do panelu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.