Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám hrnec s nálevkou a plast. ušima

Od: vitecek® odpovědí: 10 změna:

Zdravim ,hledám hrnec tohoto typu - aby měl plastový nebo silikonový uši i víko, současně aby měl ty nálevky po stranách (stačila by jedna, tenhle hrnec měl dvě).. neznáte někdo nějaké takové? ty od Tescoma řady Presto se už nevyrábí

Potřebuji hrnce o průměru 15-18cm, nižší i vyšší.

hrnce.heureka.cz/...

Orion ani Tescoma je nemají, nevim kde hledat.. tak se ptám, jestli náhodou někdo nezná nějakou značku, která takové dělá.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer
hodnocení

1x

Ne, že bych chtěl být moc chytrý, ale pokud hledáš s ušima- a si nenajdeš . Pro neživotné věci jsou ucha , s uchama apod... s ušima je pro životný rod podst. jmen...

hodnocení

hmm, v neformální komunikaci mi nedělá problém psát i tak jak věci = vjeci zní. pokud jsem se to učil ve škole, tak si to nepamatuju, ostatně jako většinu věcí , co mi někdo nacpal do hlavy, když jsem ještě neměl

asi bych měl "poděkovat za obohacení", ale nemám na to kapacitu

Kvůli takovým lidem just u přístrojů používám výraz uši. :-D
hujer

A pak se nediv, že ti to vyhledavač nenajde! A just ne...

hodnocení

0x

Tuna jeden je,lenže má nerezové rukoväte. Sú lacnejšie na výrobu asi. : kinekus.sk/...

hodnocení

škoda, já myslim, že jsem i nějakej takovej taky už našel.. jenom jsem právě chtěl i ty umělý rukojeti, abych si nemusel brát rukavice

fick

Plastový ucha se nesnášejí s plynem, jsou vhodný na elektro sporáky, a naopak.

hodnocení

fick: jasně, chápu.. já mám elektro sporák s plotýnkama, co se zahřejvaj a případně jsem přemejšlel o koupi sklokeramický desky..

fick

Hrnec s nálevkou a poklicí bude výrazně výrobně složitější a dražší, málokdo to zaplatí, a proto to skoro nikde není. Navíc pak k tomu sehnat náhradní pokličkou asi taky nebude easy.

Čemu to vlastně potřebuješ? Viděl jsem i hrnce s blbou nálevkou kde to bylo skoro horší než bez nálevky, stékalo to po hrnci!

Takže na to bacha

hodnocení

No jako ta nálevka je dobrá třeba na odtok vody z těstovin; nemusíš používat cedník nebo obecně i ta nálevka jak je děrovaná, tak mi přijde lepší, že k obsahu je aspoň trochu přístup vzduchu, než to mít uplně uzavřený..popř. nechávat to poodklopený víko

v orionu maj s těma plastovejma rukojeťma, ale nemaj tu nálevku no

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]