Nejste přihlášen/a.
Zdravim ,hledám hrnec tohoto typu - aby měl plastový nebo silikonový uši i víko, současně aby měl ty nálevky po stranách (stačila by jedna, tenhle hrnec měl dvě).. neznáte někdo nějaké takové? ty od Tescoma řady Presto se už nevyrábí
Potřebuji hrnce o průměru 15-18cm, nižší i vyšší.
Orion ani Tescoma je nemají, nevim kde hledat.. tak se ptám, jestli náhodou někdo nezná nějakou značku, která takové dělá.
1x
Ne, že bych chtěl být moc chytrý, ale pokud hledáš s ušima- a si nenajdeš . Pro neživotné věci jsou ucha , s uchama apod... s ušima je pro životný rod podst. jmen...
škoda, já myslim, že jsem i nějakej takovej taky už našel.. jenom jsem právě chtěl i ty umělý rukojeti, abych si nemusel brát rukavice
fick: jasně, chápu.. já mám elektro sporák s plotýnkama, co se zahřejvaj a případně jsem přemejšlel o koupi sklokeramický desky..
Hrnec s nálevkou a poklicí bude výrazně výrobně složitější a dražší, málokdo to zaplatí, a proto to skoro nikde není. Navíc pak k tomu sehnat náhradní pokličkou asi taky nebude easy.
Čemu to vlastně potřebuješ? Viděl jsem i hrnce s blbou nálevkou kde to bylo skoro horší než bez nálevky, stékalo to po hrnci!
Takže na to bacha
No jako ta nálevka je dobrá třeba na odtok vody z těstovin; nemusíš používat cedník nebo obecně i ta nálevka jak je děrovaná, tak mi přijde lepší, že k obsahu je aspoň trochu přístup vzduchu, než to mít uplně uzavřený..popř. nechávat to poodklopený víko
v orionu maj s těma plastovejma rukojeťma, ale nemaj tu nálevku no
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.