Nejste přihlášen/a.
Zdravim ,hledám hrnec tohoto typu - aby měl plastový nebo silikonový uši i víko, současně aby měl ty nálevky po stranách (stačila by jedna, tenhle hrnec měl dvě).. neznáte někdo nějaké takové? ty od Tescoma řady Presto se už nevyrábí
Potřebuji hrnce o průměru 15-18cm, nižší i vyšší.
Orion ani Tescoma je nemají, nevim kde hledat.. tak se ptám, jestli náhodou někdo nezná nějakou značku, která takové dělá.
Ne, že bych chtěl být moc chytrý, ale pokud hledáš s ušima- a si nenajdeš . Pro neživotné věci jsou ucha , s uchama apod... s ušima je pro životný rod podst. jmen...
škoda, já myslim, že jsem i nějakej takovej taky už našel.. jenom jsem právě chtěl i ty umělý rukojeti, abych si nemusel brát rukavice
fick: jasně, chápu.. já mám elektro sporák s plotýnkama, co se zahřejvaj a případně jsem přemejšlel o koupi sklokeramický desky..
Hrnec s nálevkou a poklicí bude výrazně výrobně složitější a dražší, málokdo to zaplatí, a proto to skoro nikde není. Navíc pak k tomu sehnat náhradní pokličkou asi taky nebude easy.
Čemu to vlastně potřebuješ? Viděl jsem i hrnce s blbou nálevkou kde to bylo skoro horší než bez nálevky, stékalo to po hrnci!
Takže na to bacha
No jako ta nálevka je dobrá třeba na odtok vody z těstovin; nemusíš používat cedník nebo obecně i ta nálevka jak je děrovaná, tak mi přijde lepší, že k obsahu je aspoň trochu přístup vzduchu, než to mít uplně uzavřený..popř. nechávat to poodklopený víko
v orionu maj s těma plastovejma rukojeťma, ale nemaj tu nálevku no
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.