Nejste přihlášen/a.
4x
P. S. : Mrkněte i po dalších čistidlech ala: alori.cz/...
0x
Zkusil bych od rádců výše uvedené a na malém kousku i nejaké jemnější abrazivum, třeba něco jako Tempo pastu. Dočasně by to asi šlo trochu zamaskovat barvením.
Jinak nedávno jsem měnil dřez a po granitovém pošilhával, protože nový je elegantní, ale přesně z obav, že se mu stane něco podobného, jsem raději koupil silnější, nerezový, kartáčovaný a jsem spokojen.
Tak ať slouží co nejdéle. Kdyby měli všichni stejné chutě, svět by nebyl pestrý a nebylo by co vyrábět.![]()
Černá sice není nejpraktičtější barva, ale zpětně mi vůbec nevadí, že ho máme a nerez bych už nechtěl.
No jsem sice na nerez, ale už je problém vybrat pořádný, všechno většinou plíšek co tzv. "lupne", když stisknete.
Ostatně právě proto jsem jen asi tři roky starý dřez měnil, protože jsem zde problém nečekal, naví jsem si naivně připlatil za krupičkový povrch "proti ohmatání". Děs, nešlo to čistit, držel se v té struktuře bordel. Pak jdnou manželce spadla na řez pitomá zavařenina a udělalo to ďolík. To už jsem ze naštval a dřez vyhodil. Obešel jsem ho hobmarkety a bez úspěchu. Tak tenké papíráky, že jsem se o jeden pořezal, přestože jsem si dával pozor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.