Dobrý den. Chtěl bych u akvarijního osvětlení vyměnit programovatelnou zásuvku (digitální spínací hodiny) za smart zásuvku, například za Tesla Smart Plug, ale nevím jestli se taková zásuvka dá programovat jako ty spínačky. Potřebuji ráno v 9:00 hodin zapnout světlo, pak ve 13:00 vypnout a v 15:00 zase zapnout a ve 21:00 vypnout. To je ve všední den. O víkendu zase jiné časy. Dá se to? Díky.
To je klasická Tuya - Schválně jestli ti vypíná levou nebo pravou zdířku? Typicky to vypínalo vždycky v pravou zdířku, takže do přístroje šla stále fáze
Ano to umí každá, myslím že mají minimálně 8 x on + off, resp. šestnáctkrát Jednotliví časovač
Mezi sebou se liší v implementaci podle toho, jak se zachovají právě v případě, kdy v mezičase dojde k výpadku proudu :-/
Většina to prostě neřeší a když při proběhnutí toho cyklu je zrovna výpadek proudu, no tak se ten cyklus neprovede - Takže pak by třeba to běželo až do dalšího cyklu nebo se to nespustilo, na to pozor U kritických aplikací
Mám nějakou obyčejnou za pár korun a taky to umí. Ale mám pro vás návrh. Pokud používáte k osvětlení akvária led světlo, je vynikající tohle, jen doporučuji koupit na AliExpressu. akvaria-aquascape.cz/... Dokáže světlo rožnout, zhasnout, nastavit v kolik a jakou intenzitu světla, atd..,
Dobrý den. Tak jsem koupil zásuvky Xtend home ZA101M v balení 3ks za 705-,Kč. Dvě už spínají akvarijní světla a třetí jsem si dal na Raspberry PI4 který slouží jako KODI centrum pro Webshare. PI4 nemá vypínač a tak ho nyní vypínám mobilem Je to super. Jedna zásuvka ale neukazuje napětí sítě a ani spotřebu. Jediné co ukazuje je napětí 1.2V Dám jí čas a když si nedá říci tak ji reklamuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.