Zdravím, co mobil? Hlasitost a typ se dá nastavit. Trochu extrém by bylo něco s klaksonem, sirénou nebo houkačkou z vlaku. Specifikujte koncového uživatele.
leri66
Právě mobil mám na nejvyšší hlasitost a nic moc. Dceřin mobil je o hodně hlasitější, bohužel ten můj ne.
My máme tento. Prodává se i v jiných obchodech. Je celkem hlasitý a výhodou je, že postupně zintenzivňuje od pomalého pip...pip...pip, přes pip,pip..pip,pip, po rychlé otravné píp, píp, píp, píp.., které pípá hodně dlouho. Není extrémně absolutně hlasitý v dB, ale je dost nepřïjemný na to, aby mě donutil vstát a vypnout ho. Má dva nastavitelné budíky. Ovšem časné vstávání chce jistou disciplínu a cvik, člověk musí chtít vstát a usínat s tím, v kolik se ráno má vzbudit. Nechtít nebýt připraven ráno vstávat, to hlasitý budík nevyřeší. lidl.cz/...
leri66
JJ, je to tak, máte pravdu, já s tím bojuju celý život.
trtr
Zdravím, mám takový a vzbudí i mrtvého. Má asi 10 melodií (střídají se a stupňují), navíc bliká). ebay.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.