Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budík s hlasitým buzením

Od: leri® odpovědí: 11 změna:

Hledám budík s co nejhlasitějším buzením, nemáte tip? Asi tedy tip na konkrétní výrobek. Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste se podívat po budíku z dvojitým zvonkem... podobný máme doma...nejlépe vyzkoušet při nákupu

doplněno 01.01.25 21:41:

Máme tento, hlasitý až moc (pro nás)

doplněno 02.01.25 17:04:

Pokud se jedná o mobil, mě pomohlo toto, vyhovuje mi...

Budík s hlasitým buzením

pecenkav
hodnocení

0x

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, co mobil? Hlasitost a typ se dá nastavit. Trochu extrém by bylo něco s klaksonem, sirénou nebo houkačkou z vlaku. *smich* Specifikujte koncového uživatele.
leri66

Právě mobil mám na nejvyšší hlasitost a nic moc. Dceřin mobil je o hodně hlasitější, bohužel ten můj ne.

Chce to jen "správný" zvuk pro budík. Lepší alikace pro budík umí např i něco jako předbuzení, umí večer upozornit na čas pro spánek.

hodnocení

0x
My máme tento. Prodává se i v jiných obchodech. Je celkem hlasitý a výhodou je, že postupně zintenzivňuje od pomalého pip...pip...pip, přes pip,pip..pip,pip, po rychlé otravné píp, píp, píp, píp.., které pípá hodně dlouho. Není extrémně absolutně hlasitý v dB, ale je dost nepřïjemný na to, aby mě donutil vstát a vypnout ho. Má dva nastavitelné budíky. Ovšem časné vstávání chce jistou disciplínu a cvik, člověk musí chtít vstát a usínat s tím, v kolik se ráno má vzbudit. Nechtít nebýt připraven ráno vstávat, to hlasitý budík nevyřeší.
lidl.cz/...
leri66

JJ, je to tak, máte pravdu, já s tím bojuju celý život.

trtr
Zdravím, mám takový a vzbudí i mrtvého. Má asi 10 melodií (střídají se a stupňují), navíc bliká).
ebay.com/...

hodnocení

0x

vyzkoušeli jste už třeba hodinky s vybračním buzením?

trtr
a nebo rádio budík, ten bývá hlasitý

U radiobudíků lze hlasitost vždy nastavit. Ale hlavně hudba z radiobudíku není tak agresivní jako zvonek budíku mechanického.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]