Nejste přihlášen/a.
Docela levný kopatko za 2k$ ne?
Agricultural orchard Mini Excavator 1000kg With Swing Boom 1T 2 ton Price EPA/EURO 5 Mini Digger Factory Customization For Sale
a.aliexpress.com/...
Já bych to za ty peníze nekoupil.
Co se na tom může poškodit? Pás Vám jen tak nepraskne, ale kdyby, tak za peníze seženete jiný pás. Lžíce se neulomí, páč je na čepech. Hadice lze taky vyměnit, pístnice, rozvaděč, cokoliv na tom se poškodí, vždy se najde někdo kdo to opraví. Zdali je lžíce a další, ze slabého plechu, nebo nebude to mít sílu, to nikdo neví.
Kvalita materiálu? To na dálku nikdo nepozná, zdali to, co je na obrázku a v popisu Vám opravdu přijde domů.
Taky mám kopátko, kde si musím chvliku počkat, nežli to nabagruje tvrdé podloží, ale je to lepší jak krumpáč a lopadta.
Však je tam doprava v ceně tedy zdarma a peníze dostane prodejce až po doručení. Tedy váš komentář je mimo, spíše jsem čekal nějaké informace o konstrukci, předpokládám že čínských bagru bude dneska už spousta.
To máš jako s nezav.topením, Evropě vyrobený stojí 20 nebo 40 000 a v Číně stojí dva až 4000 - To samý po vypršení patentu
Tak jasně, v korunách 52 tis. + doprava dalších 50 a zárukou nebo reklamací si můžu vytřít pr(zadek)
Lidi prosím vás, já se ptám těch, kteří s něčím takovým přišli do styku - tedy šáhli si na to nebo s tím dělali, ne internetových teoretiků, Kteří si ani neotevřeli odkaz, aby si přečetli, že doprava je v ceně...
A porouchá se co přesně, praskne pas? Ulomí se lžíce? No o co přesně jde v otázce, v jaký kvalitě to je postaveny
Dnes sám doma a za levno?Doby kdy lidi v práci byli schopní sehnat/udělat komplet hydrauliku za flašku jsou dávno pryč...Znám pár lidí co dělali v ZTS Dobnica, Martin - a to se to vyráběly super domácí traktůrky... byl materiál a hlavně byli lidi kteří věděli co a jak.Sežeňte dneska kvalitního soustružníka s patřičným materiálem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.