Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli máte zkušenosti se sporákem na tuhá paliva s výměníkem.Uvažuji o tom jako druhý zdroj tepla na chalupě. Je to dobrá investice nebo zbytečná?
Než takovou archaickou věc tak radši 2 tepelný čerpadla, vyjde to levněji a nemusím shánět a 2 roky sušit dřevo
No jo ty kamna stojí ale 50 litru a jak dlouho vydrzej než proreznou? Anebo jsou bytelný jako jotuly? Ale ty se mi taky podařilo skoro pro děravět a je tam ďurka
Hlavně je z toho dřeva bordel, saze, nepořádek v místnosti, tahání dřeva, práce, a je to skórem neregulovatelné...
Tak ani na to občasný použití se to asi nevyplatí, ale samozřejmě ten pocit toho praskajícího dřeva a plápolajícího ohně je k nezaplacení...
To je jako když se jedeš projet veteránem nebo na koni, Zkrátka Zážitková jízda
Jaký sporák máte kolik kW do vody a do prostoru.Mám 11 radiátorů, tak abych to uživil.A vařit na sporáku bych taky chtěl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.