Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zalepení šroubu do dřeva

Od: mates1 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřebuji zalepit metrický šroub do překližky, kdy z druhé strany přijde pojistná matka, při montáži už se na stranu hlavy šroubu nedostanu a matka musí jít utáhnout. Napadlo mě udělat do díry v překližce závit a při šroubování šroub zapatlat nějakým epoxidem a dojet na krev...Myslíte, že to půjde, nebo co za lepidlo by to mohlo podržet? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spu
hodnocení

2x
Narážecí matka vyřeší váš problém

trtr
hodnocení

2x
Zdravím, co zkusit zalepit tam být nýtovací matici? Je to sice do plechu, ale už jsem to x krát použil a narozdíl od narážejí matice(do lamina nevhodné)je to i pěkné na pohled.
shop.simaf.cz/...

mates1
hodnocení

To byla samozřejmě první myšlenka, ale mám strach abych si to nerozštípal a taky aby mi nepřekážela.

Zalepení šroubu do dřeva
spu
Pravda, místa je tam málo. Udělal bych to jak píšete a před zalepením pořádně odmastit. Nebál bych se to zalepit i nějakým lakem na nehty, co má manželka

jir
hodnocení

0x
Tohle by nešlo použít?
shopusroubka.cz/...
Existuje více velikostí závitů.

mates1
hodnocení

Díky za odpovědi, ty další tipy projdu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]