Nejste přihlášen/a.
Mám už víc jak 30 let tuhle a jiná mi nesmí do ruky
Protože s touhle zahnutou se snáz dostanu skoro všude, pokud mi kouká trubka kolmo ze zdi a svar je potřeba udělat třeba 10 cm hluboko, tak s tou rovnou musíš vysekat pracovní díru do zdi 50 x 10 cm a do potřebná hloubky, s tou zahnutou sekáš tak 20 x 10 a tu potřebnou hloubku, pokud byde koukat rubka jenom 2 cm a kolmo, tak s tou zahnutou se dostanu až na zeď, s tou rovnou už se ti to nepodaří nasunout rovně, ale opře se svářečka tou rukojetí o zeď a bude to šikmo,
Když si nasadim na svářečku dvě kopyta najednou, tak mi v pohodě pořád stojí, když dvě kopyta nasadim na tu rovnou, tak už se bude převažovat a pořád padat rozpálenýma kopytama na zem, nemusíš pokaždý uhlídat třeba lino před popálením,
Ve stoupačkách se se zahnutou dostanu taky skoro všude, rovná ti pořád bude nějak překážet, to snad jako důvody stačí, chápu, že si člověk nějak poradí vždycky, ale proč si práci zbytečně komplikovat.
Zdravím,
trochu se přidám.. Koupil jsem Dytron, někdy v roce 2006. V sadě, viz - foto z internetu..
Vyhovoval nám ten nerez plech který se přišrouboval pod svářečku a člověk si ho přišlápl nohou k zemi. Svařovali jsme tehdy více méně potrubí pro tlakový vzduch v halách, vyhovovalo nám to, mít v jednom kufříku skoro vše..
Ale každý má své zkušenosti..
Přeji pěkný zbytek roku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.