Nejste přihlášen/a.
Ahoj, všichni tady vědí, co to bouchání v radiátoru ( MP3 v Příloze) dělá, ale kdo za to zodpovídá a kdo by to uměl opravit?
Na koho se tedy mám obrátit? Jedná se o 7-mi patrovou bytovku a jsem ve čtvrtém patře.
Děkuji předem za odpo.
J.J.
![]() | Topení3n(1).mp3 | 408.38 kB |
V bytovce to řeší Osoba odpovědná za správu domu, takže pokud jsi vlastník, tak se obrátit na předsedu SVJ nebo BD, Pokud jsi nájemce, tak se obrátíš na svého pronajímatele.
Mimoto můžeš svépomocně zjistit od sousedů nad tebou a pod tebou jak se to u nich chová či zda u nich neproběhla rekonstrukce podlahy například
Všichni ať otevřou topení na max a v posedním patře odvzdušněte topení na všech stupačkách. Topení je zavzdušněné - rozvody při uzavřeném topení schládnou, jak se otevře ventil, tak začně proudit teplá voda studenýma trubkama - dochází k dilataci a klepání přes průchodky. Vše za předpokladu, že se nevypíná cirkulace, to se ale u bytových domů nedělá, jen se snižuje teplota vody na noc. Napiště, zda pomohlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.