Nejste přihlášen/a.
Přátelé, vždycky chodím kolem vakuovačky na potraviny v lidlu - bývá často v akci. Mám dotaz na zkušené - umí to použitelně svařit i běžné sáčky na potraviny? Nečekám ten tenký mikroten, co je zdarma v obchodech na pečivo apod, ale třeba trochu pevnější sáčky do mrazáku nebo něco podobného? Nechtěl bych používat jen drahé originál fólie, nepotřebuju vždy nutně tak pevný obal.
2x
1x
Určitě to nepůjde a to hlavně k vůli pevnosti. Folie musíš tedy když tě to položí nakupovat v akci. Ta folie je relativně levná a je jí celkem i dost... Když koupíš v akci v Lidlu vakuovačku, tak u ní je 30cm folie a ta vydrží celkem dlouho.
To je bez akce: za 1,68 Kč 1m folie...
1x
Mám vakuovačku Silvercrest z lidlu. Nedalo mi a narychlo jsem to zkusil-zavaří i modrý mikrotenový pytlík, ale protože jsem se s tím až tak nepáral tak mi nevakuoval, ale trochu nafouknuty když jsem jej zmáčknul tak držel. Takže zavařit ANO. vakuovat asi si s tím chce (s uložením pytlýku do vakuovačky) pohrát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.