Nejste přihlášen/a.
Přátelé, vždycky chodím kolem vakuovačky na potraviny v lidlu - bývá často v akci. Mám dotaz na zkušené - umí to použitelně svařit i běžné sáčky na potraviny? Nečekám ten tenký mikroten, co je zdarma v obchodech na pečivo apod, ale třeba trochu pevnější sáčky do mrazáku nebo něco podobného? Nechtěl bych používat jen drahé originál fólie, nepotřebuju vždy nutně tak pevný obal.
Určitě to nepůjde a to hlavně k vůli pevnosti. Folie musíš tedy když tě to položí nakupovat v akci. Ta folie je relativně levná a je jí celkem i dost... Když koupíš v akci v Lidlu vakuovačku, tak u ní je 30cm folie a ta vydrží celkem dlouho.
To je bez akce: za 1,68 Kč 1m folie...
Mám vakuovačku Silvercrest z lidlu. Nedalo mi a narychlo jsem to zkusil-zavaří i modrý mikrotenový pytlík, ale protože jsem se s tím až tak nepáral tak mi nevakuoval, ale trochu nafouknuty když jsem jej zmáčknul tak držel. Takže zavařit ANO. vakuovat asi si s tím chce (s uložením pytlýku do vakuovačky) pohrát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.