Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vakuovačka Lidl

Od: libor007® odpovědí: 10 změna:

Přátelé, vždycky chodím kolem vakuovačky na potraviny v lidlu - bývá často v akci. Mám dotaz na zkušené - umí to použitelně svařit i běžné sáčky na potraviny? Nečekám ten tenký mikroten, co je zdarma v obchodech na pečivo apod, ale třeba trochu pevnější sáčky do mrazáku nebo něco podobného? Nechtěl bych používat jen drahé originál fólie, nepotřebuju vždy nutně tak pevný obal.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x
Nemám vakuovačku z Lídlu. Mám nějakou obyčejnou starou 20 let a do mrazáku vakuuji a svařuji vše v pytlíkách do mrazáku. I když v návodu byla doporučena jen folie. Nakoupím různé barvy a hned vím, že v modrých je králík, červená znamená vepřové atd.
Přesně tak! Také máme takovou starší a maminka vakuuje a svařuje do silnějších pytlíků- jsou to ty do mrazáku. Nemá žádnou jednu značku, prostě co kde zrovna je, to koupí. Nepamatuju si, že by se stalo, že by koupila něco, co nešlo...

hodnocení

1x
Nevím o jaký typ se jedná ale na 99,9% to bude svařovat pouze sáčky,které mají jednu stranu vroubkovanou.
Omlouvam se, přehlédl jsem, ty vroubky jsou nutné při vakuování.
Se svárem si nejsem jist.

hodnocení

1x

Určitě to nepůjde a to hlavně k vůli pevnosti. Folie musíš tedy když tě to položí nakupovat v akci. Ta folie je relativně levná a je jí celkem i dost... Když koupíš v akci v Lidlu vakuovačku, tak u ní je 30cm folie a ta vydrží celkem dlouho.

To je bez akce: za 1,68 Kč 1m folie...

lidl.cz/...

Oprava : cca 25 Kč /1bm 30 cm šířky

hodnocení

Mě to nepoloží. Jen bych chtěl využít např ty sáčky do mrazáku. Jde mi o svaření, ne primárně vakuování.
Tak pokud nejde i vakuovani, ale jen uzavření, nejsou vhodnější pytlíky se "zipem"? Taky máme v mrazáku pár věcí vakuovanych (od prvního a zároveň posledního nadšeného použití po koupi vakuovacky)a zbytek v zatahovacích pytlikach nebo klipklap krabičkách.
Asi tak, vakuovačku máme, ale na většinu věcí do mrazáku používáme pytlíky se zipem.

hodnocení

1x

Mám vakuovačku Silvercrest z lidlu. Nedalo mi a narychlo jsem to zkusil-zavaří i modrý mikrotenový pytlík, ale protože jsem se s tím až tak nepáral tak mi nevakuoval, ale trochu nafouknuty když jsem jej zmáčknul tak držel. Takže zavařit ANO. vakuovat asi si s tím chce (s uložením pytlýku do vakuovačky) pohrát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]