Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tráva okolo vířivky se smeká

Od: virivka odpovědí: 4 změna:

a taky je mírně svah... myslíte že tohle bude OK?

MAX3 Gumová dlažba PUZZLE červená 500 x 500 x 25 mm - Číslo výrobku 5319827

obi.cz/...

aby to neklouzalo/...

za 199,- kus

zase tak ultra levný to neni (na recyklát)... A taky aby to něco vydrželo, Máte to na zkušenosti? nebo radši dřevěný dlaždice? Protože ty maj podbití, Hodně mě to jako vzorek trávy, že se nesmekne

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

to je zátěžový, mám to pdo houpačkou...neklouže. Volba je na tobě..

virivka
hodnocení

A kolik hádaš že to vydrží zim, tady nejde o zátěž svislou ale o namáhání v tahu/ujeti na trávě, Rozlišení drolení, neměl jsem to v ruce tak vůbec netuším

máš přímo tento výrobek, tento model? Anebo něco podobnýho?

111®
hodnocení

0x

no jednak se to dá prohnat hřebíkem to používám běžně.. no zatím to mám 2 zimy, a drží..nebo použít gumu co se pokládá pod okrasné kamení...oblázky.. mí díry a může prorůst..

doplněno 22.12.24 09:53:

mám to bez těch zubů ale je to na rovině, ve svahu zuby doporučuji.

Tráva okolo vířivky se smeká

hodnocení

0x

Vířivka se nestaví na svahu, ale na rovině (neměla by být na přímém slunci). My ji máme pod pergolou na dlažbě. Pod vířivkou je originál podložka k vířice a na ní to puzzle. Na zimu se uklízí někam, kde nemrzne (podle návodu). Jako podložku máme puzzle z prodejny Action, je relativně levné, ale dobré.

doplněno 22.12.24 22:47:

Vířivka by měla mít pevný podklad, aby nedošlo k protržení. Na to pak dát ty podložky, to už se pak tolik neprohne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]