Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bordel ze studny v potrubí

Od: martinn odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit jak dostat z potrubí bordel, bordel se zachytává na sítku u baterie, už jsem ho 2x vyčistil ale ten bordel je prostě v tom potrubí, potřeboval bych poradit jak to vypláchnout, napadá mě odpojit baterii a připojit tam nějakou hadici kterou bych ten bordel nechal vytéct, aby se furt nezachytával v tom sítku a já to nemusel furt čistit. Když jsem to vyčistil tak to vydrželo asi jen 5 minut. Vodu jsme přepli na městskou, tak jen potřebuju poradit jak ten bordel nechat vytéct. Jestli víte o nějaké hadici kterou bych na to mohl jen přišroubovat a nechat téct?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na cerpadlo zo studne si dajte filter, ten zachyti necistoty. Skontrolujte tiez vysku sacieho kosa.

Na preplach staci dat dole bateriu, je tam 3 / 4 zavit, na ktory pasuje rychlospojka pre zahradne hadice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]