Nejste přihlášen/a.
D den, u bouracího kladiva Bosch GSH 5CE mi praskla upínací objímka. Jelikož dle Gúgla byl prodej tohoto náhradního
dílu ukončen ( stával 330,- Kč), prosím rádce zda nevědí čím by šla nahradit. Průměr je 43mm . Díky za rady ..
Tak jinak. pokud se jedná se o BOSCH GSH 5 CE a potřebujete jen tu kovovou část, tedy objímku k držadlu. Pak se zeptejte u fixpart-u. Budou schopni vám pomoci, tyto objímky jsou u mnoha "vrtaček"Bosch...jen neznám objednací číslo... Dole na stránkách je odkaz na Zákaznický servis.
Našel jsem toto, zkuste se s nimi domluvit, mělo by to sedět, je taky 43mm
Hmm, ale problém z čeho, je to pasovina šíře cca 18mm, tvar písmene omegy ,ale materiál, aby se dal naohýbat, pak zase
,aby držel formu...
Díky všem, zejména p. Štefranovi za odkaz na Ebay. Kdysi (cca před 8 lety) jsem přes Ebay nakupoval z člr nějaké
součástky- pak to utichlo... Dnes jsem se přihlásil původními údaji a světe div se: ono mě to přihlásilo! I zaplacení proběhlo
přes PayPal úplně v pohodě. Takže k úplné spokojenosti již chybí dodání. Slibují do 3.1.2025. Doufám, že naše úřady nebudou již chtít žádné clo a jiné poplatky... Moc díky a ozvu se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.