Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhrada náhradního dílu - udělátko?

Od: hujerbratr odpovědí: 12 změna:

D den, u bouracího kladiva Bosch GSH 5CE mi praskla upínací objímka. Jelikož dle Gúgla byl prodej tohoto náhradního

dílu ukončen ( stával 330,- Kč), prosím rádce zda nevědí čím by šla nahradit. Průměr je 43mm . Díky za rady ..

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Skúste identifikovať číslo dielu pre lepšiu orientáciu. : boschtoolservice.com/...

hujerbratr
hodnocení

Díky Slavco, tam jsem byl, č. dílu 1617000171.

Keď len paskla,tak zavariť ceočkom. Inak skúste zavolať do toho servisu. Oni sa pozrú,či nie je to skladom niekde v Nemecku a potom to pošlú na záväznú objednávku,len to trvá asi dva týždne oproti bežným dvom dňom. Ja som už raz tak jednú vec objednával,čo tu už nebola.

hodnocení

2x
Bydlíte poblíž polských hranic? bitpol.eu/...
Dá se objednat do jejich boxů a tam vyzvednout...
doplněno 19.12.24 20:46:

Tak jinak. pokud se jedná se o BOSCH GSH 5 CE a potřebujete jen tu kovovou část, tedy objímku k držadlu. Pak se zeptejte u fixpart-u. Budou schopni vám pomoci, tyto objímky jsou u mnoha "vrtaček"Bosch...jen neznám objednací číslo... Dole na stránkách je odkaz na Zákaznický servis.

doplněno 19.12.24 20:56:

Našel jsem toto, zkuste se s nimi domluvit, mělo by to sedět, je taky 43mm

A zde je komplet, dopravu do ČR to spočítalo na 11euro...takže tak

hodnocení

1x

Ebay: odkaz

hodnocení

0x
To by asi neměl byt problém vyrobyt
ebay.de/...
hujerbratr
hodnocení

Hmm, ale problém z čeho, je to pasovina šíře cca 18mm, tvar písmene omegy ,ale materiál, aby se dal naohýbat, pak zase

,aby držel formu...

Zdravím.

Nedá se najít u jiného typu stejné značky?

Pokud ne tak spáchej výkres plus sílu materiálu.

Ta prasklá část se dá lehce nebo těžce ohýbat.

Lehce: ocel nic moc. Těžce: pružinová ocel.

hujerbratr
hodnocení

Díky, bydlím na západ od Prahy, bhž.

hujerbratr
hodnocení

Díky všem, zejména p. Štefranovi za odkaz na Ebay. Kdysi (cca před 8 lety) jsem přes Ebay nakupoval z člr nějaké

součástky- pak to utichlo... Dnes jsem se přihlásil původními údaji a světe div se: ono mě to přihlásilo! I zaplacení proběhlo

přes PayPal úplně v pohodě. Takže k úplné spokojenosti již chybí dodání. Slibují do 3.1.2025. Doufám, že naše úřady nebudou již chtít žádné clo a jiné poplatky... Moc díky a ozvu se.

hujerbratr
hodnocení

Tak se hlásím.. Včera 27.12. Česká pošta dodala balíček super!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]