Nejste přihlášen/a.
Rádcové prosím poradíte mi? Chci koupit lednici s mrazákem dole. Moje původní lednice se odmrazuje, ovšem dole mrazák 3 šuplíkový musím odmražovat manuálně. Nyní bych chtěla, aby nová lednice včetně mražáku seodmrazovaly automaticky. Jak mám prosím vybírat? Na některých je uvedeno beznámrazová, na jiných no frost? Nevím, zda je to totéž nebo dle čeho se mám orientovat? Děkuji všem za odpovědi.
No neviem,či existuje mrazák,ktorý sa sám odmrazuje. Veď aby sa odmrazil,tak teplota by v ňom musela stúpnúť nad nulu a to by sa všetko v ňom mohlo pokaziť.
Ano No-frost
Jen doplním.
Pokud mražák namražuje (tvoří se led) Tak jsou v mražáku špatně rozložené potraviny. (nebo jich tam je málo, špatně rozložené)
Třeba se řídit návodem, většinou je piktogram na šuplících co a kam, jaká potravina patří.
Kazdym otvorenim dvierok vnikne dnu izbovy vzduch s obsahom vodnej pary, ta nasledne mrzne. Rozlozenie potravin s tym nic nema.
Jak vybrat? Mi se moc líbí, spousta informací a také srovnání cen na heureka.cz Všimněte si, každý model má cenové rozpětí v různých obchodech, také informace jsou různě podrobné. Služby, např. odvezení a likvidace starého přístroje. Dá se ušetřit i několik tisíc a ještě vám ji postaví na místo. Vlastní několikanásobná zkušenost s velkými spotřebiči
U každého přístroje je traké spousta recenzí. Je potřeba kouknout, co říkají spotřebitelé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.