Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat beznámrazovou lednici?

Od: iloona odpovědí: 8 změna:

Rádcové prosím poradíte mi? Chci koupit lednici s mrazákem dole. Moje původní lednice se odmrazuje, ovšem dole mrazák 3 šuplíkový musím odmražovat manuálně. Nyní bych chtěla, aby nová lednice včetně mražáku seodmrazovaly automaticky. Jak mám prosím vybírat? Na některých je uvedeno beznámrazová, na jiných no frost? Nevím, zda je to totéž nebo dle čeho se mám orientovat? Děkuji všem za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No neviem,či existuje mrazák,ktorý sa sám odmrazuje. Veď aby sa odmrazil,tak teplota by v ňom musela stúpnúť nad nulu a to by sa všetko v ňom mohlo pokaziť.

To funguje inak : vymennik tepla je skryty, ofukovany ventilatorom. Pri rozmrazovani sa ventilator vypne, ventily zmenia smer prudenia media a vymennik sa kratko ohreje, namraza sa roztopi a spadne prec. Mozno su tam aj nejake vzduchove klapky zatvarane na dialku.

111®
hodnocení

0x

Tyhle lednice nesou označení Nofrost

hodnocení

0x

Ano No-frost

Jen doplním.

Pokud mražák namražuje (tvoří se led) Tak jsou v mražáku špatně rozložené potraviny. (nebo jich tam je málo, špatně rozložené)

Třeba se řídit návodem, většinou je piktogram na šuplících co a kam, jaká potravina patří.

Kazdym otvorenim dvierok vnikne dnu izbovy vzduch s obsahom vodnej pary, ta nasledne mrzne. Rozlozenie potravin s tym nic nema.

No tyjo, já u naší 40lety lednice už léta vinim z namrzání prasklý těsnění dveří mrazáku a ono za to zatím může chybný rozložení potravin v rozporu s piktogramem na suplikach :)
No u čtyřiceti lete lednice bych se nedivil že rovnou i nepeče:-D

hodnocení

0x

Jak vybrat? Mi se moc líbí, spousta informací a také srovnání cen na heureka.cz Všimněte si, každý model má cenové rozpětí v různých obchodech, také informace jsou různě podrobné. Služby, např. odvezení a likvidace starého přístroje. Dá se ušetřit i několik tisíc a ještě vám ji postaví na místo. Vlastní několikanásobná zkušenost s velkými spotřebiči

doplněno 20.12.24 08:31:

U každého přístroje je traké spousta recenzí. Je potřeba kouknout, co říkají spotřebitelé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]