Zdravím vás, nevíte jaký čistič je na záchod nejlepší? Klasické co jsou v obchodě mám pocit že jsou slabé. Nenapadá vás něco vyloženě agresivního co by záchod vybělilo? V míse po stranách jsou místa která se nedají vyčistit. Děkuji
já dostal tip od známé co se živí tím, že uklízí lidem doma, a ta mi doporučila PULIRAPID...použil jsem ho na umyvadlo, kde se mi tvořil nějakejškaredej povlak kolem chromové krytky a taky v místě, kde to umavadlo bylo takové krpaté a drsné na dotyk...našplíchal jsem to tam...nechal pár sekund působit..spláchl...a umyvadlo jak nové...čisté, hladké...s WC, kde to mělo takovou tu rezavou čárku od protékajícího WC, to udělalo to samé...za mě jsem byl spokojen...stálo to asi 60,- v Kauflandu v akci
Kyselina octová např a nechat přes noc. Na driáky bych si dal majzla, např čističe s chlorem naleptávají glazuru a pak se kámen tvoří mnohem snáz. Já používám na udržování kyselinu citronovou, při průběžné údržbě postačí a je i ekologická a levná(ve velkém balení).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.