Dobrý den, potřebuji poradit s odpojením kávovaru. Je připojen k vodě přes filtr s touhle hlavou. eshop.lazenskakava.cz/... Kolega mi říká, že je tam ventil a může to v klidu odmontovat bez odpojení hlavního přívodu vody. Já si to nemyslím. Podle popisku bych čekal jen zpětný ventil aby se voda nevracela do kávovaru. A když to montuje u té hlavice vytopí tady všechno.
Je, už jsem ho zavřel. Spíš jde o to, že budou dovolené a nikdo u toho 10 dní nebude. Nepřijde mi moudré nechat otevřenou hlavu filtru pod dřezem. Vedení si to přeje odmontovat a odvézt na servis. Když jim říkám po novém roce...nikdo mne nevnímá.Privod vody bude končit pod dřezem a jestli někdo pustí omylem hlavní ventil, tak podle mne voda potece proudem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.