Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Papinův hrnec Fagor

Od: jajda* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, dala by se prosím někde sehnat nová poklice na papinak Fagor? V obchodě prý nevedou. Děkuji za odpověď
Papinův hrnec Fagor
Papinův hrnec Fagor #2

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zkuste zavolat elektroservismencik.cz/...
Tefal jsem viděl, Fagor ne, ale za dotaz nic nedáte...
Ještě se zeptám, opravdu se nedá "opravit" stávající poklice? Je opravdu "neopravitelná?" Nebo ji nemáte? Ale na fotu je vidět alespoň plastová rukojeť, takže co je s poklicí?
Když se dívám, že jen rukojeť vyjde na skoro devět stovek, co teprve celá poklice elektroservismencik.cz/...
Vidím to na nový hrnec panvicky.cz/...
jajda*
hodnocení

Poklice je vpořádku, tlakový ventil nedrží tlak a vypadává, stačí vyměnit rukojeť myslím
jajda*
hodnocení

Nevím, jestli jsem se dobře vyjádřila, toto nedrží, nejde regulovat, vypadne,když se poklice otočí
Papinův hrnec Fagor #3

Problém je v plastové rukojeti nebo vlastním ventilu? Podle obrázku to není poznat... nejlépe domluvit servisní opravu celé poklice, odkaz máte, zavoláte, zjistíte možnosti..

jajda*
hodnocení

pecenkav
hodnocení

2x

A hledali jste pořádně, že musíte shánět novou?

Ta poklice zase není tak malá, aby se nenašla.

doplněno 14.12.24 16:57:

Tak v případě vadného ventilu bych zavolal do servisu a buď bych to poslal na opravu a nebo bych si nechal poslat nový ventil

Ještě jednou odkaz

pecenkav

Mě ho sem dávat nemusíš, já si ho našel, ale protože si ho sem dal přede mnou, tak nebyl důvod ho sem dávat znovu, to tady nemám rád, pokud už to někdo zodpověděl, tak to po něm neopakuju

Odkaz jsem dal špatně, měl být pokračováním rady ve 20:11, domluva se servisem... omluva z mé strany...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]