Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Větší rozměr polštáře

Od: soles47 odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, vyhovují mi větší rozměry polštáře na spaní, všade se prodává 70x80 cm... kde pořídím, prosím "větší" Díky za rady...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud máte na mysli polštář péřový, tak hotový koupíte těžko. Dá se ale nechat ušít na míru. Často to dělají v čistírnách peří. Peří Vám sice mohou prodat, ale lepší je, když jim donesete svoje. Třeba 2 běžné polštáře.

Jestli myslíte výlisek z nějaké pěny, tak poradit neumím, ale asi máte smůlu *zmateny*

hodnocení

0x

Polštář z jakéhokoli materiálu v jakékoli velikosti slibují zde. Je tam i nabídka ušití povlečení. Kompletního i jen na polštář.

V obchodech asi běžně povlečení s rozměry na velký polštář nekoupíte.

yarda1
hodnocení

0x

O nás bych zašel sem: maps.app.goo.gl/...

hodnocení

0x

Při koupí polštáře nezvyklých rozměrů, musíte pamatovat také na povlečení. Podívejte se, v jakých rozměrech se nabízí ložní prádlo. Když budete mít polstář nebo peřinu jiných rozměrů, budete je muset nechávat šít, protože hotové nedostanete. *hej*Vlasní zkušenost. Mám ráda menší polštář, 60x50cm a musím každou novou cíchu nechat upravit, zkrátit. Když ale vy koupíte větší, nebudete mít materiál na požadovaný rozměr.

doplněno 14.12.24 19:26:

pečenka, fajně vymyšene! Fajně a pjekně! Děkuji za napad, bo by mě to samu ani nenapadlo. Ja su z Ostravy a tam je heslo: "s co nejmenšim odporem a s nejmenšimi financemi" *jasne* Ještě mi to nedá, musím se zeptat, máte potuchy, kolik dneska berou za úpravu nebo opravu šičky, švadlenky? A to nemluvím o ceně cích ze solidního textilu.

pecenkav

Ale bude, koupí si dvě sady a z tý druhý použije cejchu z peřiny a z toho si může udělat dva větší polštáře a nebo si může udělat rovnou dva komplet polštáře, když rozpůlí i tu peřinu

pecenkav

To vůbec netuším, já si tyhle maličkosti dělám sám, ale udivuje mě, že ženská si nedokáže sama ušít cejchy, nebo jste dnešní mladá generace?

nov

Pane Pečenko, chválím. Pokud je doma šicí stroj, tak je to vcelku jednoduché. *palec2*

pecenkav

To já považuju za naprosto normální vybavení domácnosti, já mám 4

Nějak nechápu, proč tahle diskuze. Já jsem jen řekla, že tazatel musí pamatovat na rozměry polštáře. Neodrazovala jsem, nezakazovala jsem. *mir*

riva
hodnocení

0x

Řešil bych to několika běžnými polštáři. U nás zas preferujeme větší přikrývku a tak každý máme rozměr běžný pro pár.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]